Megvilágosodás Intenzív™ (5 nap)

2016. június 22–26.

Vezeti: Salek Zoltán

Többnapos intenzív elvonulásainkon maximális segítséget nyújtunk neked ahhoz, hogy keresztülvághasd magad a személyiségedet felépítő milliónyi hamis azonosuláson, hiedelmen, képen és gondolaton, és eljuthass végre igaz önmagadhoz, átélhesd a teljességet, amelyre kimondva-kimondatlanul mindig is vágysz.

Önmagad közvetlen tapasztalása (a megvilágosodás) ősidők óta ismert válasz az emberi létből fakadó bizonytalanságra, szenvedésre és boldogtalanságra. Önmagad közvetlen tapasztalása nem a képzelet szüleménye, nem mítosz, hanem évezredek óta élő, létező valóság, és mindenki előtt, így előtted is nyitva áll. A legnagyobb ajándék, amit csak kaphatsz és adhatsz, önmagadnak és másoknak. Megérdemled.

A Megvilágosodás Intenzív ötvözi a hagyományos zen elvonulás – sesshin – felépítését és a több ezer éves „ki vagyok én” kérdést használó kontemplációt a kommunikációval. Ez a hármas így együtt rendkívül felgyorsítja – ötven-százszorosára – a hagyományosan évekig tartó folyamatot, és így válik lehetővé kedvező körülmények között, gyakorlatilag néhány nap alatt, és a tapasztalatok szerint a résztvevők nagy százalékánál a közvetlen tapasztalás.

A Megvilágosodás Intenzív – amit Osho is nagyra tartott és Awareness Intensive néven vezetett be poonai ásramjába – életed legnagyobb kalandja lehet. Ne vesztegesd hát az idődet mással!

A Megvilágosodás Intenzív nem egy hétvégi csoport a sok közül, mint ahogy önmagad közvetlen tapasztalását sem lehet egy lapon említeni semmilyen más csúcsélménnyel vagy tapasztalással. Az energia jön és megy, ahogy valószínű tapasztalod a különböző csoportokon, az élmények pedig idővel elhalványulnak és a múltba vesznek, ám a Megvilágosodás Intenzíven elért tudatosságot, az igaz tudást arról, hogy ki vagy, sose veszítheted el – ez az egyetlen tudás, amire bármit építhetsz, mert mindent elbír és örökkévaló.

Ez a három és félnapos (plusz egy átvezető, integráló nap), bentlakásos program azt a lehetőséget kínálja számodra, hogy tudatos egységbe kerülj önmagaddal, a világgal és másokkal. Bármi legyen a foglalkozásod, a világnézeted, az igazság közvetlen tapasztalása meggyorsítja személyes és spirituális fejlődésedet. Emberi kapcsolataid javulni fognak, hatékonyságod megnő. Ha keresztény hívő vagy, megtalálhatod Jézust, ha buddhista, akkor Buddhát, ha materialista, akkor a transzcendentált dialektikus materializmust.

A csoporton való részvételhez átlagos mentális és egészségi állapoton kívül nincs semmilyen más előfeltétel; amire viszont igazán szükség van a részedről, az a szándék – vagyis hogy elszánd magad önmagad közvetlen megtapasztalására – és a nyitottság.

A szándék visz végig az úton, a nyitottság pedig átsegít a kapun. A többi jön magától, a megfelelő időben pedig ott leszünk veled, hogy segítsünk.

 

Amit tudnod kell a jelentkezésedhez:

Időpont: szerda du. 13 órától vasárnap kb.16 óráig

Helyszín: Csemő (Cegléd közelében)

RÉSZLETEK ÉS JELENTKEZÉS ITT! (www.megvilagosodas-intenziv.hu)

Ha valóban szándékodban áll megtalálni a benned lévő forrást, megismerni önmagad, vagy ha egyszerűen csak bármi kérdésed van, akkor hívj vagy írj:

 Salek Zoltán (70) 365-8476; email: leela (kukac) freemail.hu

 

Vissza a programokhoz

 
Minden jog fenntartva © Magyarországi Leela Alapítvány, 2005-2016

A honlapon lévő valamennyi anyag szerzői jogi védelem alatt áll.
Másolásuk és bármilyen formában történő felhasználásuk kizárólag a jogtulajdonos előzetes írásos hozzájárulásával lehetséges.
Frissítve: 2016.04.16